Kako do rent a car usluga?

Vreme godišnjih odmora obično je vreme kada se vozila najviše iznajmljuju. Rent a car agencijama se usluge najviše traže leti. Od onih koji bi želeli porodično da krenu na odmor u iznajmljenom automobilu, preko onih koji bi već sa sletanja na aerodromu da ih dočeka vozilo do onih koji iznajmljuju automobili na već određenoj turističkoj destinaciji. Prednosti rent a car usluga su brojne, a jedna od najvažnijih jeste obilazak željenih destinacija u samom turističkom mestu. Zato ne čudi činjenica da su potrebe za rent a car Beograd uslugama tokom letnje sezone znatno veće. 

Rezervišite na vreme

Ono što je bitno da odmah napomenemo jeste da rezervišete vozilo na vreme. Najbolje odmah po saznanju datuma vašeg polaska na odmor. Na taj način sebi osiguravate željeni model automobila koji u suprotnom teško da bi dobili. Sama rezervacija je jako prosta i jednostavna. Internet pristup i par klikova je sve što vam treba. Ukucavanjam reči rent a car Beograd u vašem pretraživaču dobijate jako veliki izbor rent a car agencija. Danas svaka rent a car agencija ima svoj vebsajt preko kog možete pribaviti sve informacije koje vas interesuju.

Poređenjem više agencija možete naići na razlike u cenama kada je iznajmljivanje vozila u pitanju, stoga pametno birajte. Nije isključeno da baš za onu agenciju koja nije bila vaš prvi izbor pronađete jeftiniju rent a car uslugu. Jeftin rent a car Beograd moguće je naći samo je bitno da ne brzate pri odabiru agencije već da budete strpljiviji pri opredeljivanju iste. Nakon što nađete vama odgovarajuću rent a car agenciju pre same rezervacije ukoliko imate neko pitanje, ne ustručavajte se da pitate, uglavnom su predstavnici agencija ljubazni i svakako će vam izaći u susret.

Kako bi vozilo iznajmlili postoje i određeni uslovi koje morate ispuniti. Od dokumenata vam je potrebna lična karta ili pasoš, posedovanje vozačke dozvole minimum godinu dana i da imate navršenu 21 godinu života. Ovo se predaje predstavnicima u agenciji kako bi oni potrebno iskopirali i imali u evidenciji. 

Preuzimanje vozila

Autmobil preuzimate na lokaciji koju ste unapred dogovorili sa rent a car agencijom. Bitno je da ispoštujete vreme preuzimanja autmobila kako bi iskoristili maksimalno vaš najam. Pre preuzimanja vozilo dobro pogledajte, fotografišite kako vas ne bi smatrali odgovornim za nastalu štetu na automobilu. Ukoliko bilo šta primetite kako spolja tako i unutar automobila odmah prijavite predstavniku agencije kako bi vam oni zamenili vozilo. Isproveravajte gume, kočnice, isprobajte sedišta. Vozilo mora biti u savršenom stanju.

Povratak vozila

Datum i satnicu tačnog povratka vozila takođe dogovarate unapred. Naš savet je da vozilo vratite na vreme kako vam ne bi naplatili lčitav dodatan dan. Vozila se dobijaju sa punim rezervoarom pa ga u istom stanju i vraćate u suprotnom naplaćuju vam razliku. Vozilo ne morate vratiti odakle ste ga i preuzeli. Moguć je dogovor sa agencijom oko drugog mesta povratka. Tako recimo ako ste vozilo preuzeli na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, isto možete vratiti na aerodrom Konstantin Veliki u Nišu, naravno ova opcija se dodatno naplaćuje. 

Pogledajte još:

Kvalitet vozila koja se iznajmljuju u Beogradu

Sa porastom tražnje za vozilima za iznajmljivanje, raste i broj rent a car agencija koje nude takvu uslugu. Uz sve prednosti velikog izbora, javlja se i problem odabira. ...

Kako da uštedite uz rent a car?

Pitanje uštede je ono pitanje koje se konstantno ponavlja. Kako da budemo što ekonomičniji, kako da uštedimo novac? Pitanje koje se javlja u svim sferama, pa tako i kada je prevoz u pitanju....

Prevoz u Beogradu

Svi koji su gledali film Montevideo, Bog te video, film o našim fudbalerima koji odlaze preko okeana da bi igrali protiv svetskih timova, mogli su da delić tog starog Beograda iz perioda između dva svetska rata....

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

Mesto vraćanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

U cenu je uračunato:

  • check Full kasko osiguranje
  • check Neograničena kilometraža
  • check Porez - PDV
  • check Obavezna oprema
  • check Preuzimanje na terminalu aerodroma
Dodaci:
Kontakt informacije

check Besplatno otkazivanje rezervacije
check Plaćanje prilikom preuzimanja vozila