Kvalitet vozila koja se iznajmljuju u Beogradu

Sa porastom tražnje za vozilima za iznajmljivanje, raste i broj rent a car agencija koje nude takvu uslugu. Uz sve prednosti velikog izbora, javlja se i problem odabira. 

Kako odabrati pravu rent a car agenciju?

Mnogo je stvari na koje treba obratiti pažnju. Naš savet je da uvek najpre obratite pažnju na kvalitet. Kada je kvalitet vozila u pitanju, nema prostora za bilo kakav kompromis. Visoki kriterijumi po pitanju bezbednosti, ali i komfora, moraju biti ispunjeni i to je nešto u čemu nema odstupanja.

Poželjno je da vozila budu nova i pouzdana, i to i jeste jedna od osnovnih karakteristika našeg voznog parka. Na raspolaganju su vam različita vozila, od ekonomske do lux varijante, različitih kapaciteta, snage i veličine, kako bismo zadovoljili različite potrebe naših klijenata.

Bezbednost vozila

Fokus je uvek na bezbednosti, pa tako naša vozila ispunjavaju sve kriterijume i u tom pogledu. Rent a car Beograd automobili redovno su održavani i servisirani, a takođe se i detaljno pregledaju pre i posle svakog iznajmljivanja, pa je to nešto o čemu naši klijenti ne moraju da razmišljaju.

Održavanje i oprema

Udobna i čista vozila se podrazumevaju i higijena je za rent a car Beograd bitna stavka. Sva vozila se redovno čiste i održavaju i to je nešto što svakako doprinosi kvalitetu usluge koju pružamo.

Tu je i dodatna oprema koja će pružiti i dodatni komfor, ali i povećati ugođaj. Na raspolaganju su vam dečija sedišta, lanci za gume za vožnju u zimskim uslovima, ali i GPS uređaj koji će maksimalno olakšati snalaženje u gradu, a i van njega. 

Ukoliko niste vozač, ili jednostavno ne želite da vozite, možete se u svakom trenutku osloniti na usluge naših profesionalnih i iskusnih vozača, koji će se pobrinuti za sve potrebno u vezi automobila koji ste odabrali i odvesti vas na odabranu lokaciju, a vama preostaje samo da uživate.

Odnos sa klijentima nam je od izuzetne važnosti i trudimo se da svakom klijentu maksimalno izađemo u susret i ponudimo optimalan odnos cene i kvaliteta. 

Naše ljubazno osoblje je pored telefona 24h i pružiće vam sve potrebne dodatne informacije i olakšati izbor.

Ako ste prikupili sve potrebne infomacije i jasno vam je na šta, pre svega, treba obratiti pažnju,  neće vam biti problem da donesete pravu odluku i odaberete rent a car Beograd agenciju prema svojim potrebama i afinitetima, a mi smo uvek tu da vam pomognemo.

Pogledajte još:

Prevoz u Beogradu

Svi koji su gledali film Montevideo, Bog te video, film o našim fudbalerima koji odlaze preko okeana da bi igrali protiv svetskih timova, mogli su da delić tog starog Beograda iz perioda između dva svetska rata....

Prednosti koje vam nudi rent a car

Nekada je posedovanje automobila predstavljalo luksuz, danas je to potreba. U gradu koji se konstantno širi, a nažalost, još uvek ne poseduje metro, javni gradski prevoz nije najsrećnije rešenje čak ni za obavljanje svakodnevnih aktivnosti ukoliko nemate na raspolaganju previše vremena....

Kako da uštedite uz rent a car?

Pitanje uštede je ono pitanje koje se konstantno ponavlja. Kako da budemo što ekonomičniji, kako da uštedimo novac? Pitanje koje se javlja u svim sferama, pa tako i kada je prevoz u pitanju....

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

Mesto vraćanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

U cenu je uračunato:

  • check Full kasko osiguranje
  • check Neograničena kilometraža
  • check Porez - PDV
  • check Obavezna oprema
  • check Preuzimanje na terminalu aerodroma
Dodaci:
Kontakt informacije

check Besplatno otkazivanje rezervacije
check Plaćanje prilikom preuzimanja vozila