Kvalitet vozila koja se iznajmljuju u Beogradu

Sa porastom tražnje za vozilima za iznajmljivanje, raste i broj rent a car agencija koje nude takvu uslugu. Uz sve prednosti velikog izbora, javlja se i problem odabira. 

Kako odabrati pravu rent a car agenciju?

Mnogo je stvari na koje treba obratiti pažnju. Naš savet je da uvek najpre obratite pažnju na kvalitet. Kada je kvalitet vozila u pitanju, nema prostora za bilo kakav kompromis. Visoki kriterijumi po pitanju bezbednosti, ali i komfora, moraju biti ispunjeni i to je nešto u čemu nema odstupanja.

Poželjno je da vozila budu nova i pouzdana, i to i jeste jedna od osnovnih karakteristika našeg voznog parka. Na raspolaganju su vam različita vozila, od ekonomske do lux varijante, različitih kapaciteta, snage i veličine, kako bismo zadovoljili različite potrebe naših klijenata.

Bezbednost vozila

Fokus je uvek na bezbednosti, pa tako naša vozila ispunjavaju sve kriterijume i u tom pogledu. Rent a car Beograd automobili redovno su održavani i servisirani, a takođe se i detaljno pregledaju pre i posle svakog iznajmljivanja, pa je to nešto o čemu naši klijenti ne moraju da razmišljaju.

Održavanje i oprema

Udobna i čista vozila se podrazumevaju i higijena je za rent a car Beograd bitna stavka. Sva vozila se redovno čiste i održavaju i to je nešto što svakako doprinosi kvalitetu usluge koju pružamo.

Tu je i dodatna oprema koja će pružiti i dodatni komfor, ali i povećati ugođaj. Na raspolaganju su vam dečija sedišta, lanci za gume za vožnju u zimskim uslovima, ali i GPS uređaj koji će maksimalno olakšati snalaženje u gradu, a i van njega. 

Ukoliko niste vozač, ili jednostavno ne želite da vozite, možete se u svakom trenutku osloniti na usluge naših profesionalnih i iskusnih vozača, koji će se pobrinuti za sve potrebno u vezi automobila koji ste odabrali i odvesti vas na odabranu lokaciju, a vama preostaje samo da uživate.

Odnos sa klijentima nam je od izuzetne važnosti i trudimo se da svakom klijentu maksimalno izađemo u susret i ponudimo optimalan odnos cene i kvaliteta. 

Naše ljubazno osoblje je pored telefona 24h i pružiće vam sve potrebne dodatne informacije i olakšati izbor.

Ako ste prikupili sve potrebne infomacije i jasno vam je na šta, pre svega, treba obratiti pažnju,  neće vam biti problem da donesete pravu odluku i odaberete rent a car Beograd agenciju prema svojim potrebama i afinitetima, a mi smo uvek tu da vam pomognemo.

Pogledajte još:

Zašto stranci uzimaju rent a car u Beogradu?

Poslednjih godina sve je više stranaca u Beogradu. Posećuju grad iz različitih razloga, poslovnih ili privatnih, na duže ili kraće vreme....

Kako da uštedite uz rent a car?

Pitanje uštede je ono pitanje koje se konstantno ponavlja. Kako da budemo što ekonomičniji, kako da uštedimo novac? Pitanje koje se javlja u svim sferama, pa tako i kada je prevoz u pitanju....

Prevoz u Beogradu

Svi koji su gledali film Montevideo, Bog te video, film o našim fudbalerima koji odlaze preko okeana da bi igrali protiv svetskih timova, mogli su da delić tog starog Beograda iz perioda između dva svetska rata....

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

Mesto vraćanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

U cenu je uračunato:

  • check Full kasko osiguranje
  • check Neograničena kilometraža
  • check Porez - PDV
  • check Obavezna oprema
  • check Preuzimanje na terminalu aerodroma
Dodaci:
Kontakt informacije

check Besplatno otkazivanje rezervacije
check Plaćanje prilikom preuzimanja vozila