Zašto stranci uzimaju rent a car u Beogradu?

Poslednjih godina sve je više stranaca u Beogradu. Posećuju grad iz različitih razloga, poslovnih ili privatnih, na duže ili kraće vreme.

 Sa razvojem turizma, koji je poslednjih godina sve više u fokusu, propagiraju se sve prirodne lepote Srbije, ali i atrakcije Beograda: arhitektura, umetnost, istorija, hrana, pa i čuveni noćni život. Sve je to doprinelo velikom broju turista koji iz svih delova sveta dolaze ovamo kako bi se i sami uverili u ono što su čuli ili negde pročitali. Sa druge strane, razvija se i industrija, kao i diplomatski odnosi, pa je u Beogradu i sve veći broj ljudi iz poslovnog i diplomatskog sveta koji u gradu imaju službene obaveze. I svima njima potreban je prevoz.

Šta je dostupno kada je prevoz u pitanju?

Kada su u pitanju opcije za prevoz u Beogradu, situacija nije sjajna. Ako ste uz to i stranac, ne poznajete jezik, a ni grad, stvari postaju još teže.

Beograd je veliki grad, sa stalnom tendencijom širenja. I uz sve neosporne lepote i mnoštvo sadržaja koje može da ponudi, ima i jednu veliku manu: nedostatak metroa. Metro je nešto na šta su stranci navikli, a pogotovo oni koji dolaze iz razvijenijih zemalja. Međutim, javni gradski prevoz u Beogradu svodi se na autobuske i par drugih linija tramvaja, voza itd. Te brojne linije gradskog prevoza mogu stvoriti veliku konfuziju kod nekoga ko ne poznaje jezik ,a ni grad. Javni gradski prevoz u Beogradu ne može se pohvaliti ni preteranom pouzdanošću, s obzirom na česta kašnjenja, a nije ni najprijatnije iskustvo, s obzirom na gužvu. 

Sledeća opcija jesu taxi vozila i slične službe. To je definitivno prijatnija varijanta uz koju ćete i uštedeti vreme, međutim poprilično i košta. Ukoliko ćete u toku dana posetiti više lokacija u gradu, možda ići i sa jednog na drugi kraj grada, ovo definitivno nije povoljna opcija, a tu je i čest problem tzv. “divljih” taksista koji posebno pikiraju strance kako bi im uslugu neopravdano naplatili višestruko.

Iznajmljivanje vozila 

Sa porastom broja stranaca u gradu, srazmerno je porastao i broj agencija za iznajmljivanje automobila u Beogradu.

 Kada se sve prethodno navedeno uzme u obzir, dolazimo do zaključka da je rent a car Beograd najbolja opcija. Putujete sami,ili sa kim već želite, sami birate vreme polaska, rutu, učestalost pauza. Jednostavno, imate sav komfor koji na putovanju možete zamisliti.

Rent a car Beograd agencije poseduju vozne parkove sa zavidnim brojem vozila različitih kategorija, od ekonomskih do lux varijanti, redovno servisiranih, sa svom potrebnom opremom (dečija sedišta, lanci za gume itd.), GPS navigacijom za što lakše snalaženje u gradu, pa čak i opcijom korišćenja usluga profesionalnih vozača. Mnoge agencije nude i posebne pogodnosti kada je u pitanju iznajmljivanje automobila u Beogradu na više dana kako bi postigli optimalan odnos cene i kvaliteta usluge.

Sve opcije bi trebalo pažljivo razmotriti, ali ako su pouzdanost, bezbednost i komfor na prvom mestu, dileme nema.

Pogledajte još:

Kvalitet vozila koja se iznajmljuju u Beogradu

Sa porastom tražnje za vozilima za iznajmljivanje, raste i broj rent a car agencija koje nude takvu uslugu. Uz sve prednosti velikog izbora, javlja se i problem odabira. ...

Prevoz u Beogradu

Svi koji su gledali film Montevideo, Bog te video, film o našim fudbalerima koji odlaze preko okeana da bi igrali protiv svetskih timova, mogli su da delić tog starog Beograda iz perioda između dva svetska rata....

Saveti za iznajmljivanje automobila koji će vam biti od koristi

Uz rent a car vaš boravak u Srbiji i Beogradu biće dosta lakši i lepši. Iznajmljeno vozilo preuzimate gde želite a isto rezervišete krajnje jednostavno, sve što vam treba jeste internet pristup i nekoliko klikova. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

Mesto vraćanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

U cenu je uračunato:

  • check Full kasko osiguranje
  • check Neograničena kilometraža
  • check Porez - PDV
  • check Obavezna oprema
  • check Preuzimanje na terminalu aerodroma
Dodaci:
Kontakt informacije

check Besplatno otkazivanje rezervacije
check Plaćanje prilikom preuzimanja vozila