Iznajmljivanje automobila Beograd

U gradu koji se konstantno širi i u koji pristiže sve veći broj ljudi, kako zbog putovanja, tako i zbog preseljenja, kao i uz stalan priliv stranaca, sve je veća potreba za pouzdanim i dobrim prevozom. Grad je ogroman, sa tendencijom stalnog rasta. Međutim, čini se da su upravo opcije za prevoz Beogradu slaba tačka. Nepostojeći metro, nepouzdanost linija javnog gradskog prevoza, kao i poprilično visoke cene taxi i sličnih usluga doprinele su tome da se, kako stranci, tako i naši ljudi, sve češće opredeljuju za iznajmljivanje automobila Beograd. Sve je to dovelo do veće potražnje za vozilima za iznajmljivanje, kao i otvaranju većeg broja agencija koje nude ovu vrstu usluge. 

Kao jedna od najrenomiranijih agencija u ovoj oblasti, trudimo se da svoje višegodišnje iskustvo iskoristimo na najbolji mogući način i svojim klijentima ponudimo najbolji mogući odnos cene i kvaliteta usluge kada je u pitanju rent a car Beograd. 

U našoj ponudi ćete uvek pronaći najbolji izbor novih automobila svih kategorija, od ekonomske do lux varijante: manje automobile za laganu vožnju po gradu, ali i SUV modele pogodne za duža putovanja, veći broj ljudi, vožnju po onim manje pristupačnim, planinskim predelima naše zemlje, kao i lux limuzine. Sve prema vašim potrebama.

Sa nama uvek možete računati na pouzdanost i sigurnost, jer sva naša vozila se redovno servisiraju i prolaze sve neophodne kontrole i provere kvaliteta i bezbednosti. Za dodatnu sigurnost, tu je i mogućnost ful kasko osiguranja. Takođe vam nudimo i svu neophodnu dodatnu opremu (GPS uređaj, dečija sedišta, lanci za gume), kao i mogućnost rezervacije automobila bez ostavljanja depozita, dakle bez upotrebe kreditne kartice. 

Ukoliko vam je potrebno da brzo i lako dođete do željenog automobila, tu smo da odgovorimo na sve vaše zahteve. Krase nas veliko iskustvo, kao i sjajan odnos sa klijentima. 

Kod nas imate i opciju da rezervisani automobil preuzmete na bilo kojoj lokaciji u gradu, na aerodromu, ili bilo gde drugo, a nakon korišćenja, da na isti način vozilo i vratite.

Nije zanemarljivo ni to što kod nas uvek možete računati i na izuzetno povoljne cene, a ujedno i na kvalitet bez premca.

Tu smo za vas 24h. Pozovite nas kako bismo za Vas osmislili najbolju moguću ponudu, kao i za sve dodatne informacije.

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

Mesto vraćanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

U cenu je uračunato:

  • check Full kasko osiguranje
  • check Neograničena kilometraža
  • check Porez - PDV
  • check Obavezna oprema
  • check Preuzimanje na terminalu aerodroma
Dodaci:
Kontakt informacije

check Besplatno otkazivanje rezervacije
check Plaćanje prilikom preuzimanja vozila