Jeftin rent a car Beograd

Iznajmljivanje automobila poslednjih godina sve je popularnije. Sve je više stranaca u Beogradu, kako turista, tako i poslovnih ljudi, pa je potreba za dobrim izborom automobila za rentiranje sve veća. Neretko se za ovu opciju, iz najrazličitijih razloga, odlučuju i naši ljudi – oni kojima automobil nije svakodnevno neophodan, ali se povremeno ipak javi potreba za istim, oni za koje iz različitih razloga gradski prevoz nije opcija, ili oni kojima je jednostavno automobil potreban za neko kraće ili duže putovanje. Kako je ekonomičnost jedan od uslova za zadovoljstvo naših klijenata, trudimo se da i u tom pogledu svojim klijentima izađemo u susret, pa ukoliko tražite jeftin rent a car Beograd, na pravom ste mestu.

Kao rent a car agencija sa višegodišnjim iskustvom koju krasi i odličan odnos sa klijentima, trudimo se da odgovorimo na sve izazove i potrebe tržišta i pred svoje klijente izađemo sa, standardno, najboljim ponudama. Ovo nije uvek jednostavno postići, ali za nas je imperativ da, kako onim stalnim, tako i novim klijentima, uvek ponudimo optimalan odnos cene i kvaliteta usluge. Sa nama uvek možete računati na odličan izbor novih vozila svih kategorija, i ekonomske i lux varijante. U ponudi su i manji automobili, ali i SUV modeli, kao i limuzine. 

Sva naša vozila redovno se servisiraju i prolaze stroge kontrole i provere nakon svakog korišćenja, kako biste sa nama uvek bili potpuno bezbedni. Nudimo vam i opciju ful kasko osiguranja, za dodatnu sigurnost, a mogućnost rezervacije automobila bez depozita jedna je od omiljenih opcija naših klijenata. Uz to, na raspolaganju vam je i sva neophodna dodatna oprema (GPS uređaj, dečija sedišta, lanci za gume), kao i usluge naših profesionalnih vozača.

Vaše zadovoljstvo je na prvom mestu, pa se trudimo da budemo i najjeftiniji rent a car Beograd, a da ujedno ispunimo i sve ostale zahteve po pitanju kvaliteta i bezbednosti naših vozila. 

Naše ljubazno osoblje na raspolaganju Vam je 24h. Pozovite i uverite se u naš kvalitet.

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

Mesto vraćanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

U cenu je uračunato:

  • check Full kasko osiguranje
  • check Neograničena kilometraža
  • check Porez - PDV
  • check Obavezna oprema
  • check Preuzimanje na terminalu aerodroma
Dodaci:
Kontakt informacije

check Besplatno otkazivanje rezervacije
check Plaćanje prilikom preuzimanja vozila