Bel rent a car je agencija za iznajmljivanje automobila sa sedištem u Beogradu. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, profesionalnosti i ozbiljnom pristupu poslu,  svrstani smo među najbolje agencije za rent a car u Beogradu.

U našem asortimanu nalazi se veliki broj automobila različitih klasa, od ekonomske do lux varijante, pa možemo da ispunimo kriterijume i najzahtevnijih klijenata. U ponudi su nova, udobna i, pre svega bezbedna, redovno servisirana vozila. Svi naši automobili su osigurani punim kasko osiguranjem, a posebna pogodnost koju nudimo jeste rezervacija automobila bez depozita. Nudimo mogućnost iznajmljivanja automobila na kraći ili duži vremenski period, prema vašim željama i potrebama, uz posebne pogodnosti ukoliko vam je automobil potreban na duže vreme. U ponudi su vozila sa ugrađenim GPS uređajem (opciono), a na raspolaganju su vam i naši profesionalni vozači (ukoliko sami niste vozač), za maksimalnu udobnost i sigurnost.

U cenu najma uračunata je neograničena kilometraža, kao i osiguranje putnika i vozila, a dodatna pogodnost je mogućnost besplatnog preuzimanja i vraćanja vozila na lokaciji koja vama odgovara.

Pozovite nas na broj 063/363-434 i naše ljubazno osoblje će se potruditi da vam reši sve nedoumice, pruži potrebne informacije i olakša izbor automobila koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.  


Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

Mesto vraćanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

U cenu je uračunato:

  • check Full kasko osiguranje
  • check Neograničena kilometraža
  • check Porez - PDV
  • check Obavezna oprema
  • check Preuzimanje na terminalu aerodroma
Dodaci:
Kontakt informacije

check Besplatno otkazivanje rezervacije
check Plaćanje prilikom preuzimanja vozila