Rent a car aerodrom Beograd

Beograd postaje sve popularnija destinacija na mapi svetskih putnika, posećuju ga kako poslovni ljudi, tako i turisti. Svima njima potreban je prevoz kada se nađu u gradu, a definitivno najkomfornija opcija jeste iznajmljivanje automobila. Sa druge strane, sve više se javlja potreba za iznajmljivanjem automobila i kod naših ljudi, iz najrazličitijih razloga. 

Mi se trudimo da idemo u korak sa vremenom i ispunimo zahteve tržišta, pa tako dajemo sve od sebe da svojim klijentima ponudimo optimalan odnos cene i kvaliteta usluge, kao i brojne druge pogodnosti.

Jedna od omiljenih opcija naših kljienata jeste i mogućnost preuzimanja automobila i njegovog vraćanja nakon korišćenja  na lokaciji po izboru. Iznajmljivanje je moguće na bilo kojoj lokaciji u gradu, a naši klijenti se često odlučuju za rent a car aerodrom Beograd.  Kada su u pitanju stranci, ovo je za njih velika olakšica i ubedljivo najjednostavnija varijanta, pa se u najvećem broju slučajeva opredeljuju upravo za rent a car aerodrom Nikola Tesla

Svakako, i za sve druge postoji opcija rent a car Surčin aerodrom, ukoliko Vam tako odgovara.

U našem asortimanu nalazi se veliki broj vozila različitih kategorija, od ekonomske do lux varijante, pa tako imate zaista ogroman izbor i možete odabrati automobil u potpunosti prema vašim trenutnim potrebama: manji i ekonomičniji automobil za lako kretanje kroz grad, veći, komforniji za npr. porodično putovanje, ili možda neki od komfornijih, izdržljivijih SUV modela za obilazak Srbije, a posebno njenih planinskih predela.

Tu su, naravno, i druge pogodnosti kao što je rezervacija vozila bez depozita, veliki izbor novih automobila, dodatna oprema po želji klijenata (GPS uređaj, lanci za gume, dečija sedišta itd.), opcija ful kasko osiguranja, kao i korišćenje usluga naših profesionalnih vozača.

Tu smo za vas 24h. Javite se i proverite zašto smo najbolji.

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

Mesto vraćanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

U cenu je uračunato:

  • check Full kasko osiguranje
  • check Neograničena kilometraža
  • check Porez - PDV
  • check Obavezna oprema
  • check Preuzimanje na terminalu aerodroma
Dodaci:
Kontakt informacije

check Besplatno otkazivanje rezervacije
check Plaćanje prilikom preuzimanja vozila