Rent a car Beograd

Kada je u pitanju Rent a car Beograd, jedna smo od najrenomiranijih agencija u ovoj oblasti. Krasi nas višegodišnje iskustvo i maksimalna posvećenost svojim klijentima. Trudimo se da budemo najbolji u poslu kojim se bavimo, pa je zadovoljstvo naših klijenata ujedno i naše zadovoljstvo. Zbog svega toga, ukoliko se odlučite za saradnju sa nama, možete računati na najbolju moguću uslugu i potpuni komfor.

Iznajmljivanje automobila Beograd standardno je opcija za koju se odlučuju stranci, ali sve češće i naši ljudi kojima je potreban automobil na duži ili kraći vremenski period. 

U našoj ponudi možete naći najveći izbor svih klasa automobila, od ekonomske do lux varijante, kao i sa svom potrebnom opremom (GPS uređaj, dečija sedišta itd.) kako bismo svojim klijentima pružili najprijatnije moguće iskustvo kada je u pitanju renta car Beograd. 

Sva naša vozila redovno se servisiraju i prolaze sve neophodne bezbednosne provere, jer nam je sigurnost naših klijenata na prvom mestu. Takođe, nudimo i opciju ful kasko osiguranja, kao i mogućnost korišćenja usluga naših profesionalnih vozača, sve u svrhu vašeg potpunog komfora i bezbednosti.

Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Javite se, kako bismo za vas napravili najbolji mogući aranžman! 

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

Mesto vraćanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

U cenu je uračunato:

  • check Full kasko osiguranje
  • check Neograničena kilometraža
  • check Porez - PDV
  • check Obavezna oprema
  • check Preuzimanje na terminalu aerodroma
Dodaci:
Kontakt informacije

check Besplatno otkazivanje rezervacije
check Plaćanje prilikom preuzimanja vozila