Rent a car bez depozita

Ukoliko vam je potreban automobil za iznajmljivanje, na pravom ste mestu. Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom u rentiranju automobila i uvek se trudimo da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata u najkraćem mogućem roku. 

Naše ljubazno osoblje na raspolaganju vam je 24h, za rešavanje svih vaših nedoumica i pronalaženje opcije koja će Vam najviše odgovarati.

U našoj ponudi ćete pronaći veliki broj novih automobila, različitih klasa i kategorija. Na raspolaganju su vam vozila od ekonomske, pa sve do lux varijante. Sva naša vozila redovno su održavana i prolaze sve neophodne provere i kontrole kvaliteta i bezbednosti. Ako se odlučite za iznajmljivanje naših automobila, o bezbednosti vozila ne morate da razmišljate, prepustite to nama, vaše je samo da uživate. 

Kod nas ćete pronaći veliki izbor različitih automobila, jer se trudimo da zadovoljimo najrazličitije potrebe svojih klijenata. Ukoliko vam je potreban automobil za gradsku vožnju, za lako kretanje kroz gradsku gužvu, obilazak grada i okoline, ili prosto za završavanje svakodnevnih obaveza, odlučite se za neki od manjih automobila ekonomske klase. Ako, pak, planirate malo duže putovanje, ili u većem broju, kod nas ćete lako pronaći i veće, komfornije automobile, SUV modele za odlazak na planinu npr. ili automobile iz lux kategorije. 

Pored velikog izbora, nudimo i niz drugih pogodnosti svojim klijentima. Željeni automobil možete preuzeti na bilo kojoj lokaciji u gradu, a tako ga možete i vratiti nakon korišćenja. Posebna pogodnost za naše klijente jeste i rent a car bez depozita, mogućnost da odabrani automobil rezervišete bez ikakvog plaćanja, dakle bez upotrebe kreditne kartice, a da plaćanje usluge izvršite tek po preuzimanju automobila. Tu je i opcija ful kasko osiguranja, dodatna oprema prema vašim potrebama (GPS uređaj, dečija sedišta, lanci za gume itd.), usluge naših profesionalnih vozača, ali i najpovoljnije cene.

Pozovite nas i uverite se u naš kvalitet.

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

Mesto vraćanja vozila: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

U cenu je uračunato:

  • check Full kasko osiguranje
  • check Neograničena kilometraža
  • check Porez - PDV
  • check Obavezna oprema
  • check Preuzimanje na terminalu aerodroma
Dodaci:
Kontakt informacije

check Besplatno otkazivanje rezervacije
check Plaćanje prilikom preuzimanja vozila